Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşlukta durmak

Rüyada boşlukta durmak

Rüyada boşlukta durmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada boşlukta durmak gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Rüyada boşlukta durmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir boşluktan düşmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, işlerinin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada uzay boşluğu görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına alamet eder.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, hayattan daha zevk alacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven boşluğu görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, sorunların yakında son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments