Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanmaya karar vermek

Rüyada boşanmaya karar vermek

Rüyada boşanmaya karar vermek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına rivayet eder.

Rüyada boşanmaya karar vermek gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz bazı konularda sizi sıkıştırabilirler.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek harcama gücünün artacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşanma kararı vermek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kapanan kapıların açılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulur.

Rüyada boşanmaya karar vermek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, sıkıntıların biteceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada boşanma kararı görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada boşanma haberi duymak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada boşanma haberi almak kendisine uğur getireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet eder.

Rüyada boşanma celbi görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments