Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanma kararı vermek

Rüyada boşanma kararı vermek

Rüyada boşanma kararı vermek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına tabir olunur.

Rüyada boşanma kararı vermek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu güçlendirecek yatırımlar veya planlar yapabilirsiniz.

Rüyada boşanma kararı vermek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Rüyada boşanmaya karar vermek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada boşanma kararı görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının boşanma haberini almak kendisini geliştireceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada boşanma davası görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına işarettir.

Rüyada boşanma dilekçesi görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments