Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşandığını söylemek

Rüyada boşandığını söylemek

Rüyada boşandığını söylemek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işarettir.

Rüyada boşandığını söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda zamanlama önemli olabilir.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşandığını söylemek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin boşandığını görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle boşandığını görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, rakipsiz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada akrabasının boşandığını görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin boşanmak istediğini görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba boşanmak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments