Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin boşandığını görmek

Rüyada bir kişinin boşandığını görmek

Rüyada bir kişinin boşandığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, evlatlarından memnun olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, her isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin boşandığını gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle lişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada iki kişinin boşandığını görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin boşandığını görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını boşanmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kadının boşandığını görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işarettir.

Rüyada boşandığı görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek asla dert yüzü görmeyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenip hemen boşanmak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments