Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle boşandığını görmek

Rüyada eşiyle boşandığını görmek

Rüyada eşiyle boşandığını görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin düşeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada eşiyle boşandığını gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Rüyada boşandığın eşini görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada boşandığı eşiyle tekrar evlendiğini görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada eşiyle boşandığını görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşiyle barıştığını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşiyle barışmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boşanmak istediğini görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşi görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, bereketinin artacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments