Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısından boşanmak

Rüyada karısından boşanmak

Rüyada karısından boşanmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada karısından boşanmak gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada karısından boşandığını görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşandığı karısını görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, sinirlerinin yıpranacağına, fırsatların elden kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısından boşanmak çok zor durumlara düşeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine inanılır.

Rüyada kocadan boşanmak istemek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada ablanın boşandığını görmek büyük başarılara imza atacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada boşandığı görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulur.

Rüyada evlenip boşandığını görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulur.

Rüyada aldatılmak ve boşanmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments