Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş seccade görmek

Rüyada boş seccade görmek

Rüyada boş seccade görmek rahata ereceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya inanılır.

Rüyada boş seccade gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada boş seccade görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, istenmeyen olayların olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete seccade görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada seccade görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı seccade görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalettir.

Rüyada birine seccade vermek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada başına seccade örtmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, zaferlere doymayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada birinden seccade almak daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih seccade görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments