Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına seccade örtmek

Rüyada başına seccade örtmek

Rüyada başına seccade örtmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, haram mala, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına seccade örtmek gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Rüyada başına seccade örtmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işarettir.

Rüyada üzerine seccade örtmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada seccadeyi üstüne örtmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına yazma örtmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, rızkından ve gelirinden olacağına inanılır.

Rüyada camide başını örtmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, nimetin çoğalacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada baş örtmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet eder.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek engel tanımayan biri olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments