Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih seccade görmek

Rüyada tesbih seccade görmek

Rüyada tesbih seccade görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada tesbih seccade gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Rüyada tesbih ve seccade görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tesbih seccade görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına alamet eder.

Rüyada seccade ve tesbih görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına seccade örtmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet eder.

Rüyada seccadeyi kirli görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, manevi olarak da yıpranacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada hediye seccade görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, ileriye gideceğine delalettir.

Rüyada bir sürü seccade görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada seccade hediye vermek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments