Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccade görmek

Rüyada seccade görmek

Rüyada seccade görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kazancının da artacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, onların başarıları ile övüneceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada seccade gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Rüyada yerde serili seccade görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada başkasına seccade sermek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada seccadeyi yakmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada tuvalette seccade görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada kuran ve seccade görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet eder.

Rüyada tesbih ve seccade görmek borçlanıp, hasta olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Rüyada küçük seccade görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, vefalı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada etamin seccade görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments