Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden seccade almak

Rüyada birinden seccade almak

Rüyada birinden seccade almak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden seccade almak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla ilişkileriniz inişli çıkışlıdır.

Rüyada yeşil seccadede namaz kılmak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük seccade görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada işlemeli seccade görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada yamalı seccade görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz için seccade sermek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine inanılır.

Rüyada yanan seccade görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada banyoda seccade görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden seccade almak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments