Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine seccade vermek

Rüyada birine seccade vermek

Rüyada birine seccade vermek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, planların tutmayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada birine seccade vermek gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil renkli seccade görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, birikim yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yıkanmış seccade görmek hem mal ve para kaybedeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yakında hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü seccade görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada seccade satın almak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seccade hediye etmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Rüyada dantel seccade görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada seccadeyi öpmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada seccadeye sarılmak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, birçok iş teklifi alınacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments