Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete seccade görmek

Rüyada tuvalete seccade görmek

Rüyada tuvalete seccade görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalettir.

Rüyada tuvalete seccade gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Rüyada tuvalette seccade görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine inanılır.

Rüyada tuvalete seccade görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada boş seccade görmek canının ve malının garantide olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına tabir olunur.

Rüyada seccade istemek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada seccade serdiğini görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, işlerinin büyüyeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada altın seccade görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Rüyada birine seccade sermek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi seccade görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments