Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş plastik şişe görmek

Rüyada boş plastik şişe görmek

Rüyada boş plastik şişe görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, imkânların günden güne azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada boş plastik şişe gördüyseniz:

  • Özgüveninizin düşüşü yapabileceklerinizi kısıtlayabilir, tuzaklara kapılmayın.

Rüyada boş plastik şişe görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada plastik şişe içinde su görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada plastik şişede su görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada plastik şişe toplamak kazancının bol olacağına, emeklerinin heba olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada plastik şişe görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada plastik şişeden su içmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada plastik su şişesi görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Rüyada boş kola şişesi görmek âlim kimselerden feyz alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments