Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş şişeler görmek

Rüyada boş şişeler görmek

Rüyada boş şişeler görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş şişeler gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Rüyada boş bira şişesi görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kolaylıklarla karşılaşacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş şişe toplamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına delalettir.

Rüyada boş plastik şişe görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş parfüm şişesi görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada boş kolonya şişesi görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada boş su şişeleri görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet eder.

Rüyada boş rakı şişesi görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

Rüyada boş bira şişeleri görmek düşmanların barışacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments