Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş mezara yatmak

Rüyada boş mezara yatmak

Rüyada boş mezara yatmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, zor günlerin yaşanacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş mezara yatmak gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada boş mezara yatmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada boş bir mezar görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Rüyada boş arazide mezar görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada boş mezara bakmak müşterilerinin çoğalacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hatalarını fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini boş mezarda görmek iş hayatında saygı göreceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş bebek mezarı görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar boş mezar görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulur.

Rüyada boş mezara görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticaret ehli olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments