Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş mezara görmek

Rüyada boş mezara görmek

Rüyada boş mezara görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş mezara gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Rüyada açık boş mezar görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bir beladan kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına inanılır.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada boş mezara girmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalet eder.

Rüyada boş bir mezar görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kısmetlerin artacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kendi mezarını boş görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada içi boş mezar görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada boş mezara toprak atmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine alamet eder.

Rüyada mezarı boş görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kazancının azalmayacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments