Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bir mezar görmek

Rüyada boş bir mezar görmek

Rüyada boş bir mezar görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada boş bir mezar gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada boş bebek mezarı görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş mezarın içine girmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada boş kazılmış mezar görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada iki boş mezar görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada açık ve boş mezar görmek tatsız durumların yaşanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar boş mezar görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendi boş mezarını görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını boş görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments