Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş mezara bakmak

Rüyada boş mezara bakmak

Rüyada boş mezara bakmak işinde en iyisi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada boş mezara bakmak gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz durumunda daha verimli sonuçlar alabileceğinizi göreceksiniz.

Rüyada boş mezara bakmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, ondan şifa göreceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş eve bakmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada boş ev bakmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, mutluluğa ve neşeye, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulur.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek belli bir kazanç elde edileceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada boş bir mezar görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, saygınlığının da artacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada boş arazide mezar görmek mutluluk bulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş mezar taşı görmek durumunuzun iyileşeceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına işarettir.

Rüyada kendi boş mezarını görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments