Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini boş mezarda görmek

Rüyada kendini boş mezarda görmek

Rüyada kendini boş mezarda görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, prestij kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kendini boş mezarda gördüyseniz:

  • Doğru kullanmalısınız.

Rüyada boş mezar görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulur.

Rüyada bahçede boş mezar görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş mezar taşı görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kendi boş mezarını görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş mezara toprak atmak işlerin yoluna sokulacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını boş görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık ve boş mezar görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına işarettir.

Rüyada boş mezar kazmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments