Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar boş mezar görmek

Rüyada mezar boş mezar görmek

Rüyada mezar boş mezar görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işarettir.

Rüyada mezar boş mezar gördüyseniz:

  • Maddi konular lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada boş mezara yatmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, işlerinin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş bir mezar görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada boş arazide mezar görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş mezara girmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, karlı işler alacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi boş mezarını görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane boş mezar görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada iki boş mezar görmek fırsatların heba edileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet eder.

Rüyada boş mezara düşmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, kimden akıl soracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments