Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bebek mezarı görmek

Rüyada boş bebek mezarı görmek

Rüyada boş bebek mezarı görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, makam sahibi olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada boş bebek mezarı gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Rüyada boş bebek mezarı görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada açık ve boş mezar görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş mezar taşı görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane boş mezar görmek sıkıntılara neden olacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine inanılır.

Rüyada boş mezara görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, güç kaybedeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada boş mezara bakmak kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada içi boş mezar görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments