Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kase görmek

Rüyada boş kase görmek

Rüyada boş kase görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yalnız hissetmeye, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş kase gördüyseniz:

  • Bazı planlar ya da organizasyonlar B planı gerektirebilir.

Rüyada boş kase görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırık kase görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet eder.

Rüyada porselen kase görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kase görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kase görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kase görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kase süt görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kase görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments