Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kase görmek

Rüyada kırık kase görmek

Rüyada kırık kase görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kırık kase gördüyseniz:

  • Anlayamadığınız durumları netleştirmek veya anlamakta zorluk çektiğiniz kişileri daha iyi anlayabilmek için diğerlerinden tavsiye almak veya fikir danışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kırık kase görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, evleneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada kase yoğurt görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret eder.

Rüyada metal kase görmek sonradan da çok üzüleceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulur.

Rüyada cam kase yemek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kase görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, elindekileri de alıp götüreceğine alamet eder.

Rüyada cam kase kırmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulur.

Rüyada salata kasesi görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş kase görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments