Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kase görmek

Rüyada altın kase görmek

Rüyada altın kase görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kase gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Rüyada altın kase görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mavi kase görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada kırık kase görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına alamet eder.

Rüyada metal kase görmek kısmetin ve şansın açılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, maddi gücünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada kase kırmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada şeker kasesi görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada gümüş kase görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kase kırmak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments