Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kase görmek

Rüyada mavi kase görmek

Rüyada mavi kase görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kase gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Rüyada mavi kase görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi cam kase görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, kişinin esenlik bulacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına rivayet eder.

Rüyada porselen kase görmek elinin kolunun bağlanacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada cam kase kırmak kederinin dağılacağına, elindekileri de yitireceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kase görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada bakır kase görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kase görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz kase görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments