Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kase görmek

Rüyada tahta kase görmek

Rüyada tahta kase görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, şansının döneceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tahta kase gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Rüyada tahta kase görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına yorulur.

Rüyada cam kase yemek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Rüyada bir kase toz şeker görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, ortak işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kutsal kase görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kase almak rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorba kasesi görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalet etmektedir.

Rüyada cam kase görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kase görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments