Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kase süt görmek

Rüyada bir kase süt görmek

Rüyada bir kase süt görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kase süt gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Rüyada bir kase süt görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kase görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kase kırmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kase görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kase görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ondan faydalanacağına alamet eder.

Rüyada şeker kasesi görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, evine haciz geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi cam kase görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada büyük kase görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hayalkırıklığı duyacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments