Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Uyku düzeninizdeki bozukluklar sıkıntlarınızın artmasına sebep olabilir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada koluma altın bilezik takmak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, umutlarını kaybedeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işarettir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak ayağının tökezlemeyeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada koluna altın bilezik takmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada altın bileziği koluna takmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, ailesini kaybedeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulur.

Rüyada koluna bilezik takmak rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments