Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, verimin kaçacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak afiyette olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada koluna altın bilezik takmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik koluna takmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüksek moral sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada altın bileziği koluna takmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada koluna bilezik takmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments