Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bardak kırmak

Rüyada boş bardak kırmak

Rüyada boş bardak kırmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, imkân sahibi olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş bardak kırmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada boş bardak kırmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada boş çay bardağı kırmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kendisi ile gururlanacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, konforunun artacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su bardağı kırmak öz güven kazanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kalp kırmaya inanılır.

Rüyada elinde bardak kırmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok bardak kırmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada bardak kırmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalet eder.

Rüyada cam bardak kırmak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancının epey düşeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments