Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok bardak kırmak

Rüyada çok bardak kırmak

Rüyada çok bardak kırmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet eder.

Rüyada çok bardak kırmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada cam çay bardağı kırmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kafasında bardak kırmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinirlenip bardak kırmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet eder.

Rüyada çok bardak kırmak şansının bahtının açılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine rivayet eder.

Rüyada sinirle bardak kırmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada bardak yıkarken kırmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına inanılır.

Rüyada tabak bardak kırmak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments