Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, başarının düşeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bardak bulaşık yıkamak yiyip içeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada bulaşık bardak yıkamak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bulaşık bardak görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının bardağını kırmak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine yorulur.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalettir.

Rüyada porselen bardak kırmak üstün başarılar alacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments