Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su bardağı kırmak

Rüyada su bardağı kırmak

Rüyada su bardağı kırmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sermaye elde edeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine alamet eder.

Rüyada su bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, arkadaşlarla yapılacak aktiviteler veya ilginç yerlere yapılacak seyahatler hayatla ilgili vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada su dolu bardak kırmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada su bardağı kırmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada boş çay bardağı kırmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada bardak atıp kırmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına delalet eder.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada bardak yıkarken kırmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalettir.

Rüyada başında bardak kırmak şansının kendisinden yana olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilerek bardak kırmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments