Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak kırmak

Rüyada bardak kırmak

Rüyada bardak kırmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada bardak kırmak gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada bardak atıp kırmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak rakiplerine yenileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bardağı atıp kırmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının bardağını kırmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardağı kırmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında bardak kırmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalettir.

Rüyada boş çay bardağı kırmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments