Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo oje sürmek

Rüyada bordo oje sürmek

Rüyada bordo oje sürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo oje sürmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlar, teklifler veya yollar değerlendirilmeyi bekliyor.

Rüyada bordo oje sürmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, şansının geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada bordo oje görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine tabir olunur.

Rüyada bordo araba sürmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada siyah oje sürmek büyük düşüneceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yarardan çok zarar getireceğine işarettir.

Rüyada simli oje sürmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek kişinin bundan zarar göreceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada parmağına oje sürmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments