Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah oje sürmek

Rüyada siyah oje sürmek

Rüyada siyah oje sürmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, neşeli bir hayat süreceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada siyah oje sürmek gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Rüyada siyah oje sürmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına alamet eder.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, sorunlarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, çok zor günler yaşayacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına inanılır.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ayaklara oje sürmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kariyer edineceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil oje sürmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada simli oje sürmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek sevgisinin artacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments