Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo oje görmek

Rüyada bordo oje görmek

Rüyada bordo oje görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo oje gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada bordo oje sürmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo oje görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Rüyada bordo taşlı yüzük görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bordo renk elbise giymek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, ekmeğine leke süreceğine tabir olunur.

Rüyada bordo pardesü giymek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo kadife görmek belalara denk gelmeyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına inanılır.

Rüyada bordo yilan görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Rüyada bordo çanta görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments