Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo etek giymek

Rüyada bordo etek giymek

Rüyada bordo etek giymek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo etek giymek gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Rüyada bordo etek giymek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulur.

Rüyada bordo renk etek görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo pardesü giymek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo elbise giymek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo palto giymek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Rüyada bordo kazak giymek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo nişanlık giymek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada bordo pantolon giymek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments