Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo elbise giymek

Rüyada bordo elbise giymek

Rüyada bordo elbise giymek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük adımlar atılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bordo elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri yapma yöntemlerinizde aşırıya kaçıyor veya çok fazla sayıda iş yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada bordo elbise giymek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada bordo renk elbise giymek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo elbise almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada bordo renk ceket giymek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hayırlı işler yapacağına, az çalışarak çok gezeceğine işarettir.

Rüyada bordo gelinlik giymek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, bir yandan cenaze olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo etek giymek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo mont giymek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo tuvalet giymek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments