Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo gelinlik giymek

Rüyada bordo gelinlik giymek

Rüyada bordo gelinlik giymek canını ve malını hiçe sayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, insanlarla tartışacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına yorulur.

Rüyada bordo gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada bordo gelinlik giymek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada bordo gelinlik görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, dünya mallarının çoğalacağına, bir süre zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada bordo ayakkabı giymek onları koruyup kollayacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada bordo nişanlık giymek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, bunun için her gün şükredeceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renk ceket giymek işinden geri kalacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo gömlek giymek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet eder.

Rüyada bordo palto giymek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo tuvalet giymek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments