Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo ayakkabı giymek

Rüyada bordo ayakkabı giymek

Rüyada bordo ayakkabı giymek hayırlı yollara gireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, dertlerin ve sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada bordo ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İmajınızı veya mevcut pozisyonunuzu güvenceye alacak bir değişiklik yapabilirsiniz.

Rüyada bordo ayakkabı giymek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada bordo ayakkabı almak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada bordo renk ayakkabı görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo renk elbise giymek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo tuvalet giymek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına tabir olunur.

Rüyada bordo pantolon giymek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada bordo palto giymek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada bordo bindallı giymek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments