Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo gelinlik görmek

Rüyada bordo gelinlik görmek

Rüyada bordo gelinlik görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Rüyada bordo gelinlik gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Rüyada bordo gelinlik giymek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo gelinlik görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada bordo renk yorgan görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo kazak giymek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo pardesü giymek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo otomobil görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına yorulur.

Rüyada bordo kumaş görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada bordo şal görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments