Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo tuvalet giymek

Rüyada bordo tuvalet giymek

Rüyada bordo tuvalet giymek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Rüyada bordo tuvalet giymek gördüyseniz:

  • Para konularında ya savurganlığa varacak kadar eli açık ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada bordo tuvalet giymek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada bordo kazak giymek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine işarettir.

Rüyada bordo gömlek giymek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo gelinlik giymek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Rüyada bordo nişanlık giymek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada bordo pantolon giymek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo palto giymek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo elbise giymek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments