Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo perde görmek

Rüyada bordo perde görmek

Rüyada bordo perde görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, güzel haberler alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo perde gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Rüyada bordo perde görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo renkli perde görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine alamet eder.

Rüyada bordo renk perde görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kulluk derecesinin artmasına alamet eder.

Rüyada bordo kadife görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada bordo renk kumaş görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo pardesü giymek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işaret eder.

Rüyada bordo bereli asker görmek kötü işlere girmeyeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada bordo bindallı giymek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments