Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo ip görmek

Rüyada bordo ip görmek

Rüyada bordo ip görmek kazancın yarı yarıya artacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, anne baba duaları alınacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo ip gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada bordo ip görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, rahat edileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bordo kravat görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo kazak giymek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo renk elbise giymek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo halı görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo renkli kazak görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada bordo etek giymek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, makam ve rızık sağlayacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada bordo koltuk görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments