Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek

Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek

Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına işarettir.

Rüyada boncuklu masa örtüsü gördüyseniz:

  • Yarım bıraktığınız işleri veya hedefleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu yatak örtüsü görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü yıkamak malının artmasını sağlayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çiçekli masa örtüsü görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine rivayet eder.

Rüyada masa örtüsü görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işarettir.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments