Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada naylon masa örtüsü görmek

Rüyada naylon masa örtüsü görmek

Rüyada naylon masa örtüsü görmek işiyle nam salacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada naylon masa örtüsü gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada naylon örtü görmek büyük işlere imza atacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet eder.

Rüyada naylon yemek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, ömrün uzun olmasına delalettir.

Rüyada beyaz naylon poşet görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada naylon çorap görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada naylon çiçek görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Rüyada naylon poşet görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, işinden ekmeğinden olacağına delalet eder.

Rüyada naylon iplik görmek arzuların gerçekleşeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments