Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa örtüsü görmek

Rüyada masa örtüsü görmek

Rüyada masa örtüsü görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, dilediği gibi yaşayacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada masa örtüsü gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada masa örtüsü satın almak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek sorunların çözüme kavuşacağına, işinin başına geçeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeni masa örtüsü görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalettir.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek sorunlarından kurtulacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada masa örtüsü sermek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine tabir olunur.

Rüyada masa örtüsü görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments